مقدمات بدنسازی را بشناسید!

زمانی که رشته بدنسازی را انتخاب میکنید،باید اطلاعات خود را در رابطه با این رشته افزایش دهید.نکته قابل توجه این هست که حتی ورزشکاران با تجربه نیز به این نکات نیاز پیدا میکنند چرا که فرهنگ آموزش در رشته بدنسازی بسیار کمرنگ بوده و متاسفانه خیلی از ورزشکاران عزیز دچار مصدومیت ها و ناراحتی هایی میشوند که باعث تیره شدن وجه ی این ورزش هم شده است.

در اینجا به چند نکته مهم در این رابطه اشاره خواهیم کرد:

۱-با برنامه تمرین کنید.

شما برای ورزش کردن اول از همه نیاز به برنامه ورزشی مخصوص بدن خودتان دارید،متاسفانه در باشگاه ها بعضی افراد کم تجربه یا بی تجربه برنامه های ورزشی را ارایه کرده که به علت عدم جوابگویی به نیاز های ورزشکاران باعث دلسرد شدن آنها میشود.

توجه داشته داشته باشید که فقط از مربیان مجرب باشگاه برنامه ورزشی خود را دریافت کنید.همچنین به این نکته نیز توجه داشته باشید که برنامه هر شخص با توجه به ضعف ها و نقاط قوت بدن همان شخص تهیه شده و برای شخص دیگری قابل استفاده نخواهد بود.اگر از برنامه شخص دیگری استفاده کردید یا از اشخاص متفرقه برنامه دریافت کردید انتظار نتیجه مطلوب نداشته باشید!

 

۲-با وزنه های سبک شروع کرده و پیشرفت تدریجی داشته باشید.

اگر همان روز های اول شروع کنید به زدن وزنه های سنگین،درد وحشتناکی به سراغتان می آید که احتمالا ورزش را به کل بیخیال میشوید.پس سعی کنید از همان ابتدا غرور شمارا احاطه نکند،وگرنه صدمات سنگینی از جمله پارگی ماهیچه و عضلات را تجربه خواهید کرد.به نگاه اطرافیان توجهی نکنید،با تجربه ها میدانند که شما تازه کارید و باید از وزنه های سبک استفاده کنید،حتی میتوانید با میله ی خالی هم تمرین کنید و کم کم از وزنه استفاده کرده و وزن آنهارا افزایش دهید.

 

۳-نباید هرروز تمرین کنید.

تمرین برای مبتدیان ۳ روز یا ۴ روز در هفته توصیه میشود،اگر بیشتر تمرین کرده و به به بدن خود فشار بیاورید نه تنها پیشرفت نکرده بلکه دچار پسرفت نیز خواهید شد.

توجه:بدن شما برای عضله سازی نیاز به استراحت و ریکاوری دارد، پس به آن فرصت این کار را بدهید.در ضمن در هر جلسه تمرین بیشتر از یک ساعت بدنسازی کار نکنید.

 

۴- تمرینات ترکیبی را فراموش نکنید.

تمرینات ترکیبی و پایه که چند عضله را درگیر میکند را فراموش نکنید،گرچه بعضی از این تمرینات برای مبتدیان که با اصول صحیح تمرینات آشنایی ندارند شاید خطرناک باشد اما اگر از مربی خوبی برنامه بگیرید قطعا خطری شمارا تهدید نمیکند.

 

۵-نحوه ی اجرای صحیح حرکات را یاد بگیرید.

اگر میان افرادی که از مشکلات مفصلی رنج میبرند بگردید،قطعا افرادی را پیدا میکنید که تمرینات بدنسازی آنها را به این حال و روز انداخته باشد،به خصوص مشکلات دیسک کمر!

با یادگرفتن فرم درست حرکت و اجرای آنها زیر نظر مربی،از خطری که در کمین شماست جلوگیری کنید.درضمن در انجام حرکات عجله نکنید،ابتدا آرام بر روی درستی حرکات تمرکز کنید.

در اجرای حرکاتی که ایستاده هستند مثل (جلو بازو،اسکات،پرس سر شانه ایستاده) که کمر تحت فشار هست،حتما از کمربند استفاده کنید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *